Normál születésnapi újság

SZABADSÁG
miatt legkorábban július 11. napi határidővel tudunk megbízást felvenni!

Korhű normál születésnapi újság révén olyan ajándékkal lepheti meg szeretteit, amelyet minden éveben elővehet az ünnepelt, és érdeklődve forgatják majd a családtagok és vendégek is - Határidő 1 naptól - Megbízási díj: 10.000,-Ft, Oldalszám: 20, Méret: A/3

Ez a mű egy történész által készített kortörténeti összeállítás, amely több módon is személyre szabható. Az adott dátummal megjelent jellemző országos és vidéki napilapok mellett hetilapokat is tartalmaz, amelyek révén betekintést nyerünk a kor szellemébe, a családi képek a keményebb karton fed- és hátlapokon kollázs formában jeleníthetőek meg. Az összeállítás szerves részét képezi a kortörténeti leírás, amely révén értelmezhetővé válik az írott dokumentumok tartalma.

Részletek

Kordokumentumok

Ez a rész tartalmazza az adott napra és hétre vonatkozó, a korszakot bemutató napi és hetilapokat 20 oldal terjedelemben, sárgított lapon kétoldalasan nyomtatva, lapozhatóan ragasztva.

Előlap és fedlap

Keményebb karton lapból készül az első oldal, amelyet alap esetben a fenti mintákból választhat ki. Ezen bármilyen személyes üdvözlet, vagy versidézet megjeleníthető. De lehetőség van arra is, hogy a megbízó fényképeket küldjön, amelyeket itt helyezünk el. Ugyancsak lehetőség van arra, hogy a megbízó maga tervezze meg e lapot, ebben az esetben az elkészített előlap kerül kinyomtatásra.

Kortörténeti áttekintés

Az összeállítás ezen része segít eligazodni a történelem adott időszakában, áttekintést nyújt az adott esztendő világpolitikai és belpolitikai helyzetéről, e mellett érdekességként kitér az adott naptári napon történt eseményekre, és megemlíti a nap ismertebb szülötteit.

Tájékoztatás

A jelen szolgáltatás személyre szabott történettudományi kutatást, oktatást foglal magában. A megbízó úgynevezett szekunder források alapján áttekintést kap a megadott év eseményeiről kortörténeti összefoglaló útján, és kézhez kapja a primer források magáncélú felhasználásra készített másolatait.