Korhű normál születésnapi újság révén olyan ajándékkal lepheti meg szeretteit, amelyet minden éveben elővehet az ünnepelt, és érdeklődve forgatják majd a családtagok és vendégek is - Határidő 1 naptól - Megbízási díj: 10.000,-Ft, Oldalszám: 20, Méret: A/3

Ez a mű egy történész által készített kortörténeti összeállítás, amely több módon is személyre szabható. Az adott dátummal megjelent jellemző országos és vidéki napilapok mellett hetilapokat is tartalmaz, amelyek révén betekintést nyerünk a kor szellemébe, a családi képek a keményebb karton fed- és hátlapokon kollázs formában jeleníthetőek meg. Az összeállítás szerves részét képezi a kortörténeti leírás, amely révén értelmezhetővé válik az írott dokumentumok tartalma.

Részletek

Kordokumentumok

Ez a rész tartalmazza az adott napra és hétre vonatkozó, a korszakot bemutató napi és hetilapokat 20 oldal terjedelemben, sárgított lapon kétoldalasan nyomtatva, lapozhatóan ragasztva.

Előlap és fedlap

Keményebb karton lapból készül az első oldal, amelyet alap esetben a fenti mintákból választhat ki. Ezen bármilyen személyes üdvözlet, vagy versidézet megjeleníthető. De lehetőség van arra is, hogy a megbízó fényképeket küldjön, amelyeket itt helyezünk el. Ugyancsak lehetőség van arra, hogy a megbízó maga tervezze meg e lapot, ebben az esetben az elkészített előlap kerül kinyomtatásra.

Kortörténeti áttekintés

Az összeállítás ezen része segít eligazodni a történelem adott időszakában, áttekintést nyújt az adott esztendő világpolitikai és belpolitikai helyzetéről, e mellett érdekességként kitér az adott naptári napon történt eseményekre, és megemlíti a nap ismertebb szülötteit.

Tájékoztatás

A jelen szolgáltatás személyre szabott történettudományi kutatást, oktatást foglal magában. A megbízó úgynevezett szekunder források alapján áttekintést kap a megadott év eseményeiről kortörténeti összefoglaló útján, és kézhez kapja a primer források magáncélú felhasználásra készített másolatait.