Szimpla születésnapi újság

Kordokumentumok

Ez a rész tartalmazza az adott napra és hétre vonatkozó, a korszakot bemutató napi és hetilapokat 14 oldal terjedelemben, sárgított lapon kétoldalasan nyomtatva, lapozhatóan ragasztva.

Kortörténeti áttekintés

Az összeállítás ezen része segít eligazodni a történelem adott időszakában, áttekintést nyújt az adott esztendő világpolitikai és belpolitikai helyzetéről, e mellett érdekességként kitér az adott naptári napon történt eseményekre, és megemlíti a nap ismertebb szülötteit.

Születésnapi cikk, Gólyahír

Igény esetén a kordokumentumok szövegkörnyezetébe szerkesztve fel lehet tüntetni az illető személy születéséről szóló értesítést, fényképet, de hosszabb cikk megjelenítése is lehetséges. Az anyakönyvi híradáshoz szükséges megadni a nevet és mindazon adatokat, amelyek a fogalmazáshoz szükségesek. A legjobb megoldás mégis az, ha a híradást a megbízó fogalmazza meg, ahogyan hosszabb cikk beillesztése csak ezen a módon lehetséges.

Korhű szimpla születésnapi újság - Megbízási díj: 8.500,-Ft, Méret kétrét hajtva: A/4, kinyitva A/3, Oldalszám: 14

Ez a mű egy történész által készített kortörténeti összeállítás, amely több módon is személyre szabható. Az adott dátummal megjelent jellemző országos és vidéki napilapok mellett hetilapokat is tartalmaz, a 14 oldalas mű útján betekintést nyerünk a kor szellemébe, a családi képek és híradások cikkbe, hírbe foglalva jelenhetnek meg. Az összeállítás szerves részét képezi a kortörténeti leírás, amely révén értelmezhetővé válik az írott dokumentumok tartalma. Korhű szimpla születésnapi újság révén olyan ajándékkal lepheti meg szeretteit, amelyet minden éveben elővehet az ünnepelt, és érdeklődve forgatják majd a családtagok és vendégek is - Határidő 1 naptól

Tájékoztatás

A jelen szolgáltatás személyre szabott történettudományi kutatást, oktatást foglal magában. A megbízó úgynevezett szekunder források alapján áttekintést kap a megadott év eseményeiről kortörténeti összefoglaló útján, és kézhez kapja a primer források magáncélú felhasználásra készített másolatait.