Egyedi születésnapi újság

SZABADSÁG
miatt legkorábban július 11. napi határidővel tudunk megbízást felvenni!

Korhű szimpla születésnapi újság révén olyan ajándékkal lepheti meg szeretteit, amelyet minden éveben elővehet az ünnepelt, és érdeklődve forgatják majd a családtagok és vendégek is - Határidő 1 naptól - Megbízási díj: 6.500,-Ft, Méret kétrét hajtva: A/4, kinyitva A/3, Oldalszám: 14

Ez a mű egy történész által készített kortörténeti összeállítás, amely több módon is személyre szabható. Az adott dátummal megjelent jellemző országos és vidéki napilapok mellett hetilapokat is tartalmaz, a 14 oldalas mű útján betekintést nyerünk a kor szellemébe, a családi képek és híradások cikkbe, hírbe foglalva jelenhetnek meg. Az összeállítás szerves részét képezi a kortörténeti leírás, amely révén értelmezhetővé válik az írott dokumentumok tartalma.

Részletek

Kordokumentumok

Ez a rész tartalmazza az adott napra és hétre vonatkozó, a korszakot bemutató napi és hetilapokat 14 oldal terjedelemben, sárgított lapon kétoldalasan nyomtatva, lapozhatóan ragasztva.

Kortörténeti áttekintés

Az összeállítás ezen része segít eligazodni a történelem adott időszakában, áttekintést nyújt az adott esztendő világpolitikai és belpolitikai helyzetéről, e mellett érdekességként kitér az adott naptári napon történt eseményekre, és megemlíti a nap ismertebb szülötteit.

Születésnapi cikk, Gólyahír

Igény esetén a kordokumentumok szövegkörnyezetébe szerkesztve fel lehet tüntetni az illető személy születéséről szóló értesítést, fényképet, de hosszabb cikk megjelenítése is lehetséges. Az anyakönyvi híradáshoz szükséges megadni a nevet és mindazon adatokat, amelyek a fogalmazáshoz szükségesek. A legjobb megoldás mégis az, ha a híradást a megbízó fogalmazza meg, ahogyan hosszabb cikk beillesztése csak ezen a módon lehetséges.

Tájékoztatás

A jelen szolgáltatás személyre szabott történettudományi kutatást, oktatást foglal magában. A megbízó úgynevezett szekunder források alapján áttekintést kap a megadott év eseményeiről kortörténeti összefoglaló útján, és kézhez kapja a primer források magáncélú felhasználásra készített másolatait.