Szimpla Születésnapi Újság
Kortörténeti összefoglalóval
5.000,-Ft


Megrendelés:

Űrlapon

vagy ajandekujsag@gmail.comszületésnapi újság - születésnapi újságok

                                                                       


Az újság  a megadott születésnapi dátumra vonatkozó, általunk kiválasztott napi és hetilapok oldalait tartalmazza lapozhatóan összeragasztva 12 oldal terjedelemben. A lapokat úgy választjuk ki, hogy azok tartalma visszatükrözze az adott korszak szellemét.


Az újság mellé A/4 méretben mellékeljük az adott évre és napra vonatkozó történelmi összefoglalót.


Gólyahír beillesztése a cikekk közé + 1.500,-Ft felár ellenébenszimpla újság minta 


A A Születésnapi újságokról

Számos cég foglalkozik ma Magyarországon születésnapi újság készítésével.  Elsőként mi, valamint az OSZK állt a megbízók rendelkezésére, majd egyre többen kezdték utánozni e szolgáltatást, több-kevesebb sikerrel. Van olyan vállalkozó, aki nem csak az alapszolgáltatást, de az egyéb kiegészítő termékeket is másolja rólunk.
A fenti szolgáltatások többségével ellentétben csak mi adunk teljes képet az adott történelmi időszakról. Önmagában az újságlapok nem vezetik be az ünnepeltet a korba, a híreket már nem tudja értelmezni. Ezért szükséges az a történelmi összefoglaló, amit a születésnapi újságban helyezünk el. Lehetőség van teljes évtizedeket leíró összefoglaló csatolására is. Ezen kívül a megyei ’helyi érdekű’ lapok már az ünnepeltet bevezetik szűkebb pátriájának történéseibe, a helytörténeti leírás pedig már átvezet a jelenbe. Az összeállítás követi az eredeti újság külalakját, mivel sárgított lapokra kerül kinyomtatásra, és oly módon kerül összeragasztásra, hogy az újság lapozgatása a születésnaposban az eredeti lap hatását keltse. A karton fedlapra és hátlapra az ünneplő közönség bármilyen képet és szöveget elhelyezhet, ami kinyomtatva egyedibbé teszi az összeállítást. Ugyanígy elhelyezhető a szövegkörnyezetben is kép illetve tetszőleges szöveg. A külön szolgáltatásként nyújtott családnév etimológia, vagyis a családnév jelentésének feltárása és a családra vonatkozó középkori és újkori források gyűjteménye szintúgy a gyűjteményes mű értékét emeli. Igény esetén a születésnapi újságot be is lehet köttetni kemény műbőr kötésbe, amely így jobban mutat. A születésnapi oklevél régies fogalmazásban tömören  képes visszaadni az ünnepelt élettörténetét, amely a merített papíron az utódoknak is örömet okozhat.
 

 

 

  

szimpla születésnapi újság 

.

related sites : site 1, site 2

Design provided by Free Web Templates - your source for free website templates